Charlie Mike


ZELFSTANDIGE RECLAMEREGIE MET EEN HARMONIEUZE TIJDSGEEST

Charlie Mike is de eerste regie die automated buying in print aanbiedt, met onderhandelingsmogelijkheden wat betreft onze tarieven.

Charlie Mike innoveert... We zijn de eerste regie in print die de mogelijkheid biedt om reclameruimte 'automatic' aan te kopen.

Waarom Charlie Mike ?

CHARLIE MIKE positioneert zich als een business mediabedrijf dat drie activiteiten ontwikkelt: een onafhankelijke externe regie die voornamelijk mikt op media voor beslissers in de ruime betekenis (kaderleden en bedrijfsleiders, ondernemers, vrije beroepen, enzovoort), marketingadvies en –ondersteuning voor media (on- en offline), alsook projecten inzake brand content en native advertising voor adverteerders, in partnerschap met bureaus en media.
Onze aanpak

In het militaire alfabet verwijst CHARLIE MIKE of CM naar ‘Continue Mission’. Het betekent dat wat ook de moeilijkheden of de aard van de obstakels zijn die op je weg komen, je doorgaat, koste wat het kost. Positief blijven dus. CHARLIE staat ook voor de C van content en MIKE voor de M van MEDIA. En content en media staan centraal in onze business.
Contacteer ons • Waterloosesteenweg 870, 1180 Ukkel (België) • +32 (0)2 241 55 55 •